Contact

Voor meer informatie of het maken van afspraken:

bel Mathilde Scheffer 06  28 399 355

Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen ↓

Contactformulier

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Route naar Van Twickelostraat 13, Deventer

Vanuit de richting Olst/Wijhe: Wanneer je Deventer vanuit de weg langs de IJssel (N337) binnenkomt, sla je rechtsaf bij de rotonde na restaurant ‘de Zomertuin’, de Ronald Holstlaan in. Volg deze weg langs de IJssel. Vlak voor de spoorbrug kun je gratis parkeren (zie hieronder), wil je voor de deur betaald parkeren: ga na de spoorbrug 3e straat, na de stoplichten, links de Van Twickelostraat in. Meteen het eerste huis rechts op de hoek is nr. 13.

Vanuit de richting Zutphen/snelweg: Neem vanaf de snelweg de meest linker rijstrook voor rechtdoor (richting centrum). Volg na de eerste stoplichten deze linker rijstrook voor rechtdoor richting ‘Sluiskwartier’ en sla linksaf bij de 2e stoplichten (houdt daarbij de linker rijstrook aan), volg de weg over de sluis tot aan de stoplichten net na de sluis en sla hier linksaf richting IJssel. De weg langs de IJssel volgen. De Van Twickelostraat is voor de spoorbrug, net na stoplichten (P-route). Je kunt voor de deur in de Van Twickelostraat betaald parkeren of iets doorrijden en na de spoorbrug gratis parkeren (zie hieronder).

Parkeren: Er is een ruime mogelijkheid om voor de deur (betaald) te parkeren (2,50 euro per uur). En wanneer je dat wilt, kun je ook onbetaald parkeren op 5-10 minuten lopen van de praktijk. (Op de weg langs de IJssel voor mensen vanuit Zutphen/snelweg meteen ná de spoorbrug en voor mensen vanuit Olst/Wijhe vóór de spoorbrug, bijvoorbeeld langs de IJsselkade, aan de Ossenweerdstraat of in een andere straat in de Zwolse Wijk.)

Met de trein: Vanaf het station is de praktijk goed lopend bereikbaar. Neem hiervoor bij het station de uitgang aan de stadszijde (vanaf het perron trap af en dan naar rechts, daar uitchecken). Steek de Stationsstraat over, sla rechtsaf en loop langs de Singel. (Je kunt het pad langs het water nemen aan de rechterkant van de straat of de straat oversteken en aan de linkerkant van de straat lopen). Dan links afslaan bij ‘Medisch Centrum Singel’ naar de Binnensingel. Je loopt langs de parkeergarage (Stadspoort) en kruist de T.G. Gibsonstraat en de Boedekerstraat en komt dan in de Van Twickelostraat. Neem de linkerkant van de Van Twickelostraat (middenberm is parkeren). In het laatste huis op de hoek, nr. 13 is de praktijk gevestigd. Vanaf het station is het ongeveer een kwartiertje lopen.

Toegang tot de praktijk: Wanneer je voor het pand staat moet je rechts van de deur even bij de juiste bel aanbellen, ik doe dan vanuit mijn praktijk open. De praktijk is op de 1e verdieping, bovenaan de trap rechts in het gangetje, de eerste deur. Er is geen lift aanwezig (de praktijk is daarom helaas niet rolstoel toegankelijk). Wanneer ik niet open doe, bel dan 06-28 399 355.

Wachtkamer: Wanneer je boven komt, kun je links (klein trapje op) in de hal even wachten, mocht dit nodig zijn.

Toiletten: toilet voor de heren is op de eerste verdieping, bovenaan de trap rechtdoor en voor de dames rechts het gangetje in, aan het eind van dit gangetje.

error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?