Ervaringen

 

Pijn in nek, schouders en armen afgenomen

Na een ongeluk op het werk waarbij ik mijn heup had gebroken bleef ik met vreemde pijnen in nek, schouders en armen rondlopen. Van zenuw- en spierpijnen tot kracht- en gevoelsverlies in de handen. In mijn zoektocht buiten de reguliere zorg kwam ik terecht bij BSR Deventer.
Na een goede intake met Mathilde is ze gelijk gestart met de behandeling. Ik voelde al gelijk tijdens de behandeling dat er een grote mate van spanning wegviel in mijn lijf. Heerlijk was dat! Na de derde keer ging het aanzienlijk beter en sliep ik sinds tijden zonder pijn. 
Na de vierde behandeling heb ik veel pijnvrije momenten ervaren. Deze dienden zich aan.. maar ook nog momenten van terugkerende pijn. Echter werden de momenten zonder pijn steeds langer en groter. Op het moment heb ik eigenlijk geen last meer van de klachten. Heel soms bij veel stress lijkt het een zwakke plek te zijn en komt het iets terug. Maar over het algemeen ben ik van de klachten af nu. Super..!
Marcel

Van 6 paracetamol per dag naar af en toe één…

Een boekje over BSR in de kringloopwinkel las ik in één keer uit; de behandeling leek zo simpel en logisch dat ik direct heb gebeld. Dit moest en zou ik proberen. Zonder verwachting maar wel met goede hoop ging ik naar haar toe.
Mathilde is een warme, rustige en professionele persoonlijkheid; ze kan al mijn vragen beantwoorden maar tegelijk niks beloven omdat het per persoon verschillend is hoe een ieder op de BSR reageert.
De behandeling is prima te doen en eigenlijk best relaxed op af en toe venijnige en gevoelige drukpunten na. Na de eerste behandeling was ik zo ontzettend moe en loom dat ik het liefst ter plekke op een bedje wou liggen. De keren erna was ik steeds minder moe. Wel werden mijn fysieke klachten juist even erger (rugpijn, gevoelige knie, allergie) en ook kon ik nog niet beter in- en doorslapen omdat ik nog steeds hoofdpijn had. (Mathilde legde uit dat dit bij het proces kan horen;-) Na de vierde keer veranderde dit nadat Mathilde een Matrix sessie op mij losliet zodat ik de hoofdpijn beeldend gedag had gezegd. Ik kan vanaf die avond in- en doorslapen zonder paracetamol (ik slikte ze al jaren, soms zelfs meer dan6 per dag!)  en sta ik zonder hoofdpijn weer op. Mijn fysieke klachten zijn wisselend en komen en gaan in een golfbeweging; m.n. mijn allergie speelt momenteel op maar ik voel dat dit even nodig is zodat mijn lichaam oude blokkades/ trauma’s op kan ruimen. Mathilde geeft me alle vertrouwen dat mij dit gaat lukken en het mooie is dat ik steeds meer zelfvertrouwen krijg dat dit daadwerkelijk het geval is. Ik moet nog steeds wennen dat ik sinds tien jaar zomaar in- en door kan slapen en ik zonder hoofdpijn op sta. Voor mij heel bijzonder; eigenlijk een klein wonder!
Gonneke

Klachten rond middenrif opgelost

In januari ben ik begonnen met behandelingen BSR bij Mathilde vanwege klachten rond mijn middenrif (ademhaling en maag). De huisarts kon er niet veel mee (hogere dosis maagzuurremmers, rustiger aan doen, psychosomatische fysiotherapie). 
Al na de eerste behandeling had ik effect: de klachten werden eerst erger, maar verdwenen niet lang daarna. Naarmate ik meer behandelingen had, bleven de klachten ook langer weg. Na een aantal behandelingen kon de tijd tussen de behandelingen langer worden. Zo hebben we m.i. best wel snel kunnen afbouwen naar een ‘onderhoudsbehandeling’ 1× in het halfjaar.
De behandelingen zelf vind ik heel prettig. Eigenlijk wordt je hele lichaam op spanning doorgenomen. Mathilde controleert op wonderbaarlijke wijze waar de spanning zit en daar waar nodig wordt de gespannen spier geholpen zich te ontspannen.
Ik vind het bijzonder dat mijn lichaam, zonder dat ik het weet, zo veel kan vertellen en ook, met wat hulp, zelf spanning kan oplossen. Voor mij is het een beter alternatief voor acupunctuur.
Tineke

Alsof het lichaam gestemd werd…

Wat een bijzonder ervaring was dit! Ik moet toegeven dat ik van te voren best sceptisch was. Hoe moest dat dan allemaal gaan en we zullen wel zien. Rustig werden alle klachten uitgevraagd en ook de klachten waarvan ik ze niet aan stress zou koppelen. Mathilde gaf uitleg over hoe het zou werken en wat je dan zou kunnen merken. Tja, dat klonk erg logisch eigenlijk, maar toch. Eerst zien en dan geloven.
De behandeling was begonnen. Het leek wel of mijn lichaam gestemd werd als een instrument. Eerst kijken en dan op de juiste plek een opbouwende druk, die overigens erg goed te incasseren is.
En dan erna. Een heel bijzonder gevoel. Mijn lijf voelde zwaar alsof ik flink getraind had. En de volgende dag gebeurde inderdaad hetgeen Mathilde aangaf wat je zou kunnen verwachten. Ik merkte dat mijn lichaam op eigen kracht bezig was te herstellen en daardoor de stress aan het aanpakken was. Ik merkte verschil. Ik was minder kouwelijk, had minder vaak hoofdpijn en minder last van de maag. En we waren nog maar net begonnen! Ik ben om. Dit voelt erg goed en het leuke is dat ik ook nog verschillende tips en uitleg heb gekregen. Erg fijn. Mijn complimenten.
Anouschka

Warme gloed door rug en minder pijn na operatie Hernia

In Juli 2014 ben ik geopereerd aan een Hernia en 7 weken later aan mijn knie. Hierna de gebruikelijke fysiotherapie. 6 Maanden ben ik hiermee bezig geweest, helaas kwam vanuit hier geen vermindering van de pijn. Na ± 6 maanden kwam de veronderstelling vanuit de fysio: ‘Wij denken dat de pijn toch vanuit de rug komt’. Op dat moment gaat er van alles door je heen; weer in die draaimolen van doktoren? Nee toch! Zoeken op Internet, praten met de mensen in je directe omgeving, ja, daar hoor je van alles. Ik kwam terecht bij Body Stress Release Deventer. En met enig wantrouwen heb ik een afspraak gemaakt, echt met de gedachte ‘dit is niet iets voor mij!’ maar toen ik naar de praktijk fietste dacht ik: ‘laat het maar over je heen komen’.
Na de eerste afspraak, zat ik s’ avonds op de bank en mijn vrouw zag dat er iets met mij aan de hand was. Ik had het gevoel of mijn ruggengraat in brand stond en een raar gevoel trok door mij heen (niet te beschrijven gevoel). Bij de tweede afspraak was het wantrouwen voor mij verdwenen en zelf had ik het gevoel van, hé, ik loop al weer wat langer, met minder last van mijn knie.
Derde afspraak. (Zelf was ik tot de conclusie gekomen dat ik met de fysio klaar was en ben er, in overleg met de fysiotherapeut, mee gestopt). Het gevoel dat BSR werkte werd steeds sterker. Ik had steeds minder last van mijn knie en rug en ik kan weer veel verder lopen.
We gaan nu voor de vierde afspraak en ik ben ervan overtuigd dat BSR mij heel goed heeft gedaan. Ga volgende week met een gerust hart op vakantie.
Peter

Moment om te resetten met drukke baan en gezin 

Een aantal jaren geleden is mijn man begonnen met de BSR bij Mathilde. Hij had klachten van een hernia en heeft veel baat bij de hulp van Mathilde gehad. Hij gaat nu nog 2x per jaar om het bij te houden. Zelf had ik allemaal vage klachten en ben, zoals veel mensen, druk, druk, druk. Ik dacht: ik probeer het gewoon eens. En ook voor mij werkte het. Ik heb een drukke baan en een druk gezinsleven en bij mij slaat dit op mijn lichaam: zere nek, zeer hoofd, lage rugklachten. Wanneer ik bij Mathilde ben geweest heb ik het idee dat ik er weer tegenaan kan. Het is een ‘even voor mezelf moment’ en het voelt als even resetten en dit werkt voor mij erg prettig.
Irina

Niet alleen minder klachten, ook motivatie om meer en beter uit de stress te gaan

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Body Stress Release bij Mathilde. Ik kreeg last van allerlei vage klachten zoals o.a. hyperventilatie en schouderklachten. Ik was erg druk op mijn werk en met mijn gezin. Altijd druk voor anderen en tijd voor mezelf schoot er vaak bij in. Eigenlijk bij ’toeval’ kwam ik, doordat ik wat opzocht over frozen shoulder en stress, via google uit bij Body Stress Release. Daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Ik ben erg blij dat ik Mathilde heb ontdekt en wat Body Stress Release met je lichaam kan doen. Mathilde heeft alle tijd en aandacht voor je. Eerst altijd even horen hoe het met je gaat, je kunt even je verhaal kwijt of gewoon even gezellig kletsen, alvorens ze met de behandeling start. Je ligt op soort tafel, gewoon met je kleren aan. Het is prettig om te ervaren en het is voor mij ook een moment helemaal voor mezelf.
Toen ik de eerste 3 behandelingen had gehad, waar ik vooral moe van werd maar waarvan ik mij daarna juist fitter ging voelen, bleven mijn schouderklachten toch nog aanhouden. Ik werd wat ongeduldig. Maar zoals het vaak gaat met stress gerelateerde klachten sluipt het er geleidelijk in en heeft je lichaam ook tijd nodig om het weer op te lossen, los te laten. Mathilde legde dit ook goed uit. Het lichaam is wel bezig, maar je merkt het nog niet gelijk. Ik kreeg een kartonnetje mee naar huis met een batterij erop als reminder. Je moet je op tijd weer opladen en niet wachten tot de batterij helemaal leeg is. Zo had Mathilde vaker mooie afbeeldingen om te laten zien en aan de hand daarvan uitleg te verstrekken.
Toch dacht ik op een gegeven moment, ik maak ook maar een afspraak bij de huisarts. Net toen ik dat had gedaan, werden de klachten aanzienlijk minder en waren ze ineens zo goed als weg, helemaal blij heb ik de huisarts maar weer afgezegd. Ik besloot de BSR behandelingen nog wel even voort te zetten. Dit ging steeds in goed overleg, wanneer, op welke termijn en of er nog een behandeling nodig was. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.
Ik kom na 3 jaar nog steeds graag, 3 á 4 keer per jaar bij Mathilde, nu meer als een soort van onderhoudsbeurt. Ik heb er zowel fysiek als mentaal veel baat bij, bij de behandelingen. Ik vind het een fijn idee als er niet te veel stress wordt opgeslagen in mijn  lichaam. Ik voel me mentaal en fysiek  erg goed momenteel en dat wil ik ook graag zou houden. Ik neem meer tijd voor mezelf, ik begrijp en voel nu veel beter aan dat ik ook me-time nodig heb op zijn tijd. Even mediteren, lezen, naar buiten, lekker wandelen met de hond of wat leuks doen met het gezin. Een gezond lichaam en een gezonde geest is me veel waard. Ik heb ervaren dat BSR je ook kan helpen om beter in balans te komen, dichter bij jezelf te blijven, bewuster te leven en ook meer voor jezelf te kiezen. Kortom ik ben er erg positief over en blij dat ik jou heb ontdekt Mathilde en door jou, de Body Stress Release.  Ik ben er dankbaar voor en ik raad het iedereen aan, die nog twijfelt. Bij twijfel gewoon doen😊!
Marina

Hartnekkige Psoas-klachten eindelijk verholpen

Na een zoektocht van bijna 2 jaar ben ik bij Mathilde terecht gekomen voor BSR behandeling. Mathilde kon mij uitleggen waarom ik de klachten had die ik had. De behandelingen zijn rustig en effectief. Na ongeveer 6 behandeling kon het herstel bij mij echt beklijven…Het geeft een enorm vrij gevoel om eindelijk van mijn klachten af te zijn! Ik wil je voor nu heel erg bedanken. Je hebt met je behandelingen mij weer zo’n vrij gevoel gegeven, ik had dit eigenlijk niet meer verwacht!
Een hele fijne zomer gewenst en wellicht tot ziens (misschien niet, hahaha)
Maaike

Klachten aan rug, heup, schouder en nek veel minder

Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen bij klachten aan rug, heup, schouder en nek. Via internet kwam ik informatie tegen over Body Stress Release. Dit sprak mij aan omdat de behandeling er vanuit gaat dat je lichaam in staat is zichzelf te herstellen. En zo kwam ik bij Mathilde terecht.
Na de eerste 3 behandelingen voelde ik al dat er veel gebeurde in mijn lichaam wat zich uitte in moeheid en soms hoofdpijn. Na ongeveer 3 maanden was de pijn die ik eerst had echt veel minder geworden. De behandelingen zijn prima te doen, soms is het wel wat gevoelig maar ik kijk er toch naar uit omdat het daarna weer zoveel beter voelt. Daarnaast is het een heerlijk moment van ontspanning!
Iris

Deze mail kreeg ik van Annette. Het beschrijft heel mooi dat BSR niet alleen op fysiek maar ook op zoveel andere gebieden kan werken:

In maart 2019 kreeg ik een rughernia met zenuwbeknelling in mijn rechterbeen, ik had een verschrikkelijke pijn en kon niet meer dan vijf meter lopen.
Via via hoorde ik over een behandeling bij de rugpoli waar ik heel snel terecht zou kunnen en daar ben ik heen gegaan. Ik heb daar een epiduraal gekregen wat vrij snel verlichting gaf wat de pijn betreft waardoor ik van de enorme pijnstillers af kon. Maar het herstel tot weer kunnen lopen en daarna ook weer werken, moest nog beginnen. Intussen vertelde een vriend me dat hij naar Body Stress Release was geweest in verband met een burn-out en met pijnklachten in zijn been. Hij was hier zo enthousiast over dat ik besloot ook een poging te wagen en maakte de eerste drie afspraken.
Ik had gelezen dat het ook op je emoties en geestelijke gesteldheid werkt en na de eerste behandeling was ik zo moe dat de tranen van het gapen over mijn wangen liepen op de terugreis. Na de tweede behandeling kreeg ik thuis de dag erna een soort herbeleving van een val met de fiets in januari 2019. Ik had daar een pijnlijke plek in mijn knie aan overgehouden. Na die tweede behandeling was deze plek totaal verdwenen terwijl ik daar niet voor was gekomen, een extra bonus dus. Na de derde keer merkte ik ook dat het met het lopen vanwege mijn hernia beter ging. Na de drie behandelingen ben ik nog een aantal keer geweest, net zo vaak als ik dacht dat nodig was en in overleg met Mathilde. En na iedere behandeling was ik weer iets verder in staat om te lopen.
Acht weken na mijn hernia ben ik weer volledig aan het werk gegaan en nu, een jaar later, werk ik nog steeds zonder klachten. Ik ga nog iedere twee maanden naar BSR voor onderhoud en preventief. Ook na het plotseling in moeten laten slapen van mijn poes waar ik erg aan gehecht was, merkte ik dat door de behandeling een enorme moeheid voelde en dat er dingen verwerkt werden op emotioneel gebied. In het hele traject heb ik periodes gehad waarin er op emotioneel gebied veel gebeurde; verdrietig zijn, je down voelen, huilen. Ik heb dit beschouwd als verwerking van veel gepasseerd verdriet wat toch nog ergens opgeslagen lag. Na een half jaar was dit volledig voorbij en ik ervaar veel meer vreugde dan voorheen in mijn leven, ook omdat ik besloot om zelf met dit alles samen te werken en dingen in mij zelf en mijn leven te veranderen. Mijn hele lichaam en geest hebben hier op verschillende tijden en gebieden baat bij.
Mathilde straalt rust, veiligheid en betrokkenheid uit naast het feit dat zij naar mijn gevoel heel kundig is in wat ze doet. In gesprek met haar krijg je goede uitleg op je vragen maar ook als je dingen over je leven verteld vraagt ze soms of ze daar iets over mag zeggen waar je weer verder mee kunt komen. Op gebied van hoe je leeft en met je gezondheid omgaan heeft ze ook altijd wel een aanvulling of tip of een voorbeeld uit haar eigen situatie die je aan het denken zet. Het is allemaal een samenspel van professionele kundigheid, de empathische persoon die zij is en de communicatie over hoe je kunt leven in al zijn aspecten en dit doet ze naar behoefte van de persoon die komt, zo komt het op mij over. Voor mijzelf ben ik van plan om dit jarenlang te blijven doen, zeker uit preventief oogpunt want ook als ik zonder klachten ga voel ik daarna altijd: het heeft me goed gedaan, mijn lichaam voelt dan veerkrachtiger, rechter op, energieker. Heerlijk!
Mijn dank Mathilde, groet Annette.

Meer ontspannen en een zachter lichaam

Ik kwam voor het eerst bij Mathilde toen ik slecht in mijn vel zat, veel lichamelijke klachten had zoals nek-, schouder- en rugpijn en spanning in mijn kuit. Ook had ik vaak last van koude handen en voeten. Het was bijzonder de eerste behandeling, maar ik ga inmiddels eens per maand. Bij mij werkt het zo dat ik de dag van en de dag na de behandeling merk dat mijn lichaam ergens mee bezig is. Ik ben moe, ervaar onrust en heb spierpijn. Daarna voel ik mij gereset, meer ontspannen en een zachter lichaam. Sinds de behandelingen zijn mijn handen en voeten altijd warm. Ik sta relaxter ten opzichte van mijn werk en ben mij meer bewust van of ik iets gestresst doe of ontspannen. Ik kies ervoor om vaker een rustmoment te nemen en niet altijd alles perfect te willen. Dat bevalt me prima.
Sascha

77 jaar en minder pijn door Hernia en Stenose

Met gemengde gevoelens ben ik begonnen met deze therapie maar al snel zorgde deze therapie voor grote opluchting. Ik ben een vrouw van 77 jaar en heb al tientallen jaren problemen met het onderste gedeelte van mijn rug: hernia en stenose zijn mij niet vreemd. Jarenlang heb ik resultaat gehad met Chiropractie  maar na de zoveelste operatie bleef de pijn. 
Nu volg ik met heel veel plezier en resultaat de B.S.R. therapie. De verschillende pijnpunten in mijn rug zijn veel minder gevoelig en soms helemaal weg. Dit was voor mij na al die jaren van aanmodderen een ontzettende opluchting.
Vanwege dit goede resultaat blijf ik onder behandeling. Nu zelfs om de twee maanden voor het toch wel nodige preventieve onderhoud. De behandeling zelf is heel relaxed en  geeft veel ontspanning. Ik vind het een enorme aanrader en sta helemaal achter deze verrassende therapie.
Hèlen

Professioneel en rustig

Omdat ik veel spanning in mijn lichaam had, heb ik drie behandelingen met BSR bij Mathilde in Deventer gehad. Mathilde is professioneel, rustig en kan goed luisteren. Ik heb er zeker baat bij gehad, en kan haar zeker aanbevelen.
Magda

Sneller herstel van klachten en rust in het hoofd na stress

Ik ben met BSR begonnen omdat ik al jaren aanhoudende rugklachten heb. Fysiotherapie en manuele therapie helpen altijd maar tijdelijk. Sinds ik met BSR begonnen ben, heb ik aanzienlijk minder last van mijn rug. Ook merk ik dat ik sneller herstel van stressklachten als  bijvoorbeeld een vastzittende nek. Vaak is een nacht slapen na een stressvolle dag weer genoeg. Bijkomend effect is dat ik ook meer rust in mijn hoofd ervaar na een BSR behandeling. Mathilde is bovendien een erg prettige persoon in haar behandeling en benadering. Ze is professioneel, geeft goed advies en ik voel me erg bij haar op m’n gemak.
Jetske

Intensief, meditatief en ontspannend

Ik heb soms pijn in het midden van mijn rug, voornamelijk aan één kant. Dit uit zich vooral bij lang staan en soms ook tijdens wat langere wandelingen. Mijn ervaring is altijd dat mijn klachten een stuk minder zijn na een paar behandelingen. Ik heb dan weer meer ‘contact met mijn lijf’ en voel meer bewegingsvrijheid. Met de eenvoudige thuisoefeningen ben ik dan weer vele maanden zonder klachten.
Ik ervaar de behandelingen zelf als best intensief, maar tegelijkertijd meditatief en ontspannend. Het is ook heel prettig dat je niet op de behandeltafel hoeft te klimmen en na de behandeling er weer van af. Door de bijzondere constructie hoef je dus niets te doen om van staan naar liggen te gaan en vice versa. Groot voordeel is dat je je dan heel bewust wordt van de zwaartekracht en hoe die op je lichaam inwerkt als je weer rechtop word gezet door de practitioner.
Johan

Klachten voorkomen 

Ik heb jaren lang rondgelopen met vast zittende nek -, schouder- en rugspieren. Fysiotherapie had hier geen goede invloed op; de spierspanning bleef. Een paar jaar geleden kwam ik in contact met BSR via een krantenartikel en al direct na de eerste behandeling nam de spierspanning af. Nu ga ik een paar keer per jaar naar de BSR, vooral als een soort “periodiek onderhoud” om zo klachten te voorkomen in plaats deze  pas achteraf  te laten behandelen.
Mark

Herstellen is een proces

Ik kwam bij Mathilde omdat ik een zenuwpijn in mijn rechter been had. Zij heeft mijn lichaam aardig aan het werk gezet met goed resultaat. Maar helaas kreeg ik toen last van mijn spieren. Daar werk ik nog aan en ik voel me daarin gesteund door Mathilde.
Roelien

Hoge spierspanning verminderd

Ik had al langere tijd last van vastzittende spieren, spierpijn en vooral een zere onderrug. Had al van allerlei fysio gehad maar toch kwamen die vastzittende spieren weer terug. Ik was er wel een beetje klaar mee en sprak erover met collega’s. Van één collega kreeg ik de vraag ‘Heb je niet veel stress in je lijf?’
‘Ik? Nee joh’ was mijn antwoord. Toch raadde ze me aan om eens naar BSR te gaan. Mijn eerste gedachte was ‘Dat heb ik niet nodig’ 😉 Het bleef dagen erna wel nog steeds in mijn hoofd hangen en heb op internet gezocht naar BSR. Daar kwam ik Mathilde tegen en kreeg gelijk het gevoel, goh, dit zou toch wel eens wat kunnen betekenen voor me. Dus afspraak maken, baad het niet, schaad het niet. Ik werd heel hartelijk ontvangen en we hebben samen fijn gepraat. De behandeling was niet altijd pijnvrij maar ik vond het achteraf heerlijk.
Ik raad iedereen een aantal behandelingen van Mathilde aan!
Mieke

Tijd, rust en BSR samen geeft groot effect

Nadat ik met een vriendin had gesproken die een hernia had en grote vooruitgang boekte met Body stress release, heb ik contact gezocht met Mathilde. Ik kwam met rug- en beenklachten naar de praktijk toe en bemerkte na 2 behandelingen al grote verschillen, niet alleen in het fysieke lijf maar ook weer een rust in mijn hoofd.
Wanneer ik mijn lichaam tijd en rust geef na de behandeling om te kunnen herstellen, heeft het voor mij het grootste effect.
Jolien

Als mantelzorger is het zeer helpend

Zelf had ik spanning opgebouwd in mijn nek en schouders na een zeer intensieve periode van ziekbed van een dierbare. Ik ben veelvuldig bij een masseur geweest maar de klachten bleven terugkomen bij drukke periodes en/of stress momenten. Na 3 sessies Body Stress Release zijn de klachten voor zeer lange tijd weg gebleven en als het terugkomt is het in lichtere mate. Daarbij geeft Mathilde tips voor het voorkomen van de spanning opbouw.

Ik vind het een bijzondere manier van behandelen, maar wel een manier die voor mij helpend was!
Wendy

De druk is er vanaf, zowel fysiek als mentaal

Via via kreeg ik te horen over body stress release, in een periode dat ik zelf veel vage klachten had (van krampen, buikpijn, hoofdpijn enz). waarschijnlijk een combinatie van overgang en stress  in zowel de privé als de werksituatie. Na een prettig telefoongesprek besloten een afspraak te maken. De behandelingen waren heel ontspannen en bijzonder. Deze hebben mij door een moeilijke periode geholpen. Ik voelde mij sterker en vaak opgelucht na een sessie. ik weet nu dat als de druk te groot wordt ik altijd nog even een behandeling kan ondergaan om te voorkomen dat het weer erger wordt.
Kirsten

Body Stress Release zelf ervaren?

Vul hieronder het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?