Voor wie is BSR geschikt?

De hoeveelheid en intensiteit aan uitdagingen in het dagelijks leven kan soms iets te veel van ons vragen en kan dan voor bodystress zorgen. Body Stress Release biedt in dat geval uitkomst en is geschikt voor iedereen, van pasgeboren baby tot hoogbejaarde mens.
De aanleiding waarom mensen komen zijn vaak fysieke klachten of stress gerelateerde klachten.
BSR is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een holistische benadering die weten dat duurzaam herstel een proces is en geen quick fix.

Stress op het werk

Zit jij iedere dag langer dan 2 uur achter de computer of zit je veel in de auto? Heb je een beroep waarmee je je lichaam zwaar belast? Of sta je uren achter elkaar in een winkel of voor de klas?  Doe je werk waarbij je langdurig dezelfde beweging maakt, moet je vaak in een vreemde houding werken of ben je regelmatig onderhevig aan tijdsdruk? Dan is het zeer waarschijnlijk dat je bodystress opbouwt en dat de klachten die je ervaart hieruit voort komen.
Ben je door je werk in een burn-out terecht gekomen, dan is BSR een goede ondersteuning in het herstel daarvan.

Stressgevoelige beroepen en BSR

BSR kan veel betekenen in beroepen waar mensen dagelijks te maken hebben met een grote mate van stress. Dit kan makkelijk leiden tot overbelasting en kan zorgen voor gezondheidsklachten. Bijvoorbeeld verpleegkundigen, bouwvakkers, hoveniers en stratenmakers, brandweerlieden en politiemensen maar ook  musici en artiesten, sporters, leerkrachten en docenten. Enkele malen per jaar komen voor BSR helpt om fysiek vitaal te blijven en het werk te kunnen blijven volhouden.

Ouderen en BSR

‘Ouderdom komt met gebreken…’ wordt wel gezegd. Veel ouderen laten het feit dat ze zich wat minder makkelijk kunnen voortbewegen of dat ze door het leven gaan met klachten, gelaten over zich heen komen. Toch hoeft dat niet!

BSR kan er voor zorgen dat het lichaam weer soepeler wordt, en blijft, en dat ongemakken verminderen of verdwijnen. Want het lichaam is zelfs in staat om stress die opgebouwd is gedurende een langere tijd los te laten met behulp van BSR.

Het mooie van de techniek is dat het een milde methode is met een groot effect. Er wordt geen kracht gebruikt om dingen in het lichaam recht te zetten en er vindt geen manipulatie van gewrichten plaats. Bovendien is de BSR behandelbank er op gemaakt om zonder moeite op en af te stappen. En voor de behandeling hoef je niets uit te trekken, zelfs je schoenen kunnen aanblijven als dat makkelijker is.

Ga naar: BSR voor baby’s en kinderen of Zwangerschap en BSR.

Body Stress Release zelf ervaren?

Vul hieronder het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?