Welkom in mijn praktijk

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in Body Stress Release en dat je wilt weten wie ik ben 🙂
Mijn naam is Mathilde Scheffer en ik ben getrouwd met Marc met wie ik samen twee, inmiddels jongvolwassen, kinderen heb. Na een carrière van 15 jaar in het onderwijs gooide ik het roer om, nadat ik door een burn-out besefte dat ik mijn leven anders moest gaan leiden als ik meer balans wilde vinden.
In 2010 begon ik samen met mijn man een praktijk voor Buteyko ademtherapie (www.ademwijzer.nl). En in april 2015 opende ik de deuren van mijn BSR praktijk in Deventer nadat ik in 2014-2015 daarvoor de opleiding in Engeland had gevolgd. Ons jaar was de eerste lichting in Engeland van de opleiding die in Zuid Afrika ontstaan was (lees meer hierover bij ‘geschiedenis‘). Sinds die tijd heb ik niet stilgezeten en heb ik nog andere opleidingen gevolgd zoals de MatriX Methode van Ingrid Stoop en Regenesis Healing van Robbert Rasmussen. Beide technieken bied ik ook aan in mijn praktijk.

 

Mijn grootste motivatie om mensen te helpen met BSR is dat iemand zich weer kan ontspannen waardoor het contact met het lichaam kan verbeteren en pijnklachten afnemen of verdwijnen. Het is mooi om te zien hoe iemand gaandeweg het proces verandert en meer rust en ruimte gaat ervaren, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, en dat mensen hierdoor andere keuzes durven te maken in het dagelijks bestaan die leiden naar een gelukkiger, gezonder en energieker leven.
De BSR-techniek is een prachtig hulpmiddel hierin. En het allermooiste vind ik dat ik als BSR behandelaar niet degene ben die iemand beter maakt, mijn bijdrage is om het lichaam aan te zetten tot zelf-genezing en de cliënt bewust te maken van zijn verantwoordelijkheid zijn lichaam daarin zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat ik iedere dag weer mensen mag begeleiden naar een meer ontspannen leven.
Naast de daadwerkelijke ‘behandeling’ geef ik mensen ook graag kennis en praktische tips mee, die leiden tot een meer ontspannen lijf en leven.

Spreekt het je aan? Voel je vrij om contact met mij op te nemen om je vragen te stellen of afspraken te maken om BSR te ervaren.
Bel 06 28399355.  

error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?