Vrouwen in verbinding

[vc_row full_width=”0″ full_height=”0″ row_padding=”no_bottom_padding” particles=”0″][vc_column][vc_column_text]Heb jij ook behoefte aan verbinding met andere vrouwen? Om samen even te ontspannen, inspiratie op te doen, elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten en wellicht nieuwe vriendschappen te sluiten? Kom dan in Deventer naar Vrouwen in verbinding!

 

Iedere maand is er een avond voor en door vrouwen. Kom je de eerste keer samen met iemand? Dan betaal je ieder de helft!

Je kunt eerst een keer kijken of het wat voor je is, daarna kies je of je een jaar meedoet. Deze opzet zorgt ervoor dat wij echt een verbinding met elkaar aangaan, wat het contact kan verdiepen en zorgt voor een stukje veiligheid in de groep.

Praktische informatie:

Kosten: 1e keer los 25,- euro. Contant te voldoen bij de deur (of 12,50 euro wanneer je samen met een vriendin/collega/zus/buurvrouw voor het eerst komt). Wil je daarna aansluiten, dan betaal je 225,- euro voor de overige 10 bijeenkomsten (1 bijeenkomst gratis). Er zijn 11 bijeenkomsten per jaar (niet in augustus i.v.m. zomervakantie). Je kunt ieder moment in het jaar instappen.
Lokatie: Activiteitencentrum ‘de Schalm’, Dreef 1 | 7414 EA Deventer
Tijd: maandagavond van 19.00 – 21.30 (met mogelijke uitloop naar 22.00 uur)
Data: 13 september, 25 oktober, 22 november en 13 december, 10 januari 2022, 7 februari, 7 maart, 11 april, 9 mei, 6 juni en 4 juli.
Vragen? Bel 06 28399355

Mogelijk hebben de besmettingscijfers van het Coronavirus invloed op of we wel bij elkaar kunnen komen. Ik laat je dat dan weten. Het kan zijn dat we een maand of een paar maanden later pas kunnen beginnen. Maar laat dit je niet weerhouden om je op te geven! Alleen de avonden die daadwerkelijk plaatsvinden hoef je natuurlijk maar te betalen.)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”0″ full_height=”0″ row_padding=”no_padding” particles=”0″][vc_column][vc_column_text]

Zo zien de avonden eruit:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”0″ full_height=”0″ row_padding=”no_padding” particles=”0″][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”1272″ alignment=”center”][vc_column_text]We beginnen de avond met een lekker nummer waarop we dansen en even los mogen komen![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”1270″ alignment=”center”][vc_column_text]Een moment van bezinning volgt. Bestaande uit een geleide meditatie, bodyscan of mindfulness oefening waardoor je echt even helemaal tot jezelf komt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”1271″ alignment=”center”][vc_column_text]Dan is er de gelegenheid om aan de hand van een thema ervaring en kennis uit te wisselen. We doen dit in kleine groepjes.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”1268″ alignment=”center”][vc_column_text]In de pauze is er ruimte om elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”1269″ alignment=”center”][vc_column_text]Na de pauze laten we ons inspireren door een leuke mini workshop, onder leiding van een vrouw die hierin bedreven is! Iedere bijeenkomst een andere workshop.
En dan…vol energie weer naar huis![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”0″ full_height=”0″ row_padding=”no_padding” particles=”0″][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1267″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Waarom deze groep Vrouwen in verbinding?

Het is van alle tijden dat vrouwen elkaar opzoeken om met elkaar lief en leed te delen. Maar in deze tijd is er veel van waar mensen elkaar kunnen treffen verdwenen. Fysiek (een dorpsplein of de waterput) maar ook qua tijd is er bijna geen ruimte meer om met elkaar gewoon ’te zijn’. En zeker nu, na de Coronacrisis waarin we allemaal thuis zaten, is het gemis van samenhang wellicht nog groter geworden.

Ik wil vrouwen de gelegenheid geven om samen te komen en een lach en een traan, een gevoel en een gedachte en de liefde voor het leven met elkaar te delen. Mijn wens is dat dit enige vorm van ontspanning brengt in jouw leven en je daardoor weer opgeladen bent voor de zorg die je hebt voor je naasten of het werk wat je doet. Maar vooral hoop ik dat je na deze avond weer geïnspireerd en met een lichter gevoel naar huis gaat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”0″ full_height=”0″ row_padding=”no_padding” particles=”0″][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”45″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Over mij…

Na 15 jaar voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs heb ik sinds 2010 een eigen praktijk in Deventer en ben ik als therapeut werkzaam. In mijn praktijk geef ik Body Stress Release, Energetische Atlascorrectie en Matrixcoaching. Ik vind het werk prachtig om te doen, om te zien hoe mensen weer een stukje vertrouwen in hun lijf terugkrijgen en groeien naar meer ontspanning, gezondheid en geluk. Iets wat mijzelf ook aardig wat tijd en energie heeft gekost omdat mijn lijf ook ‘enige uitdagingen’ kende. Ik kan dit nu zien als een interessante ‘scholingsweg’ waarin ik veel heb geleerd. Deze kennis en ervaring is nu de basis voor mijn werk.
Ook mijn partner Marc heeft een praktijk en geeft de Buteyko Ademwijzer training en Mindfulness. Samen hebben we vaak gesprekken over hoe we mensen kunnen begeleiden naar een betere gezondheid en is het een uitdaging om al onze ideeën op  de grond te zetten (we zijn allebei hooggevoelig en beelddenker en dit gaat soms alle kanten op!) In 2014 kwam ons boek ‘Ademhaling als medicijn’ uit en daar zijn we best trots op. Waar we ook trots op zijn, zijn onze kinderen die inmiddels (bijna) volwassen zijn. Onze oudste, Martijn is zijn MBO opleiding aan het afronden en is al druk doende als videograaf bij bruiloften wat hij met veel plezier doet. Onze jongste is bezig met haar VWO en kan prachtig tekenen en is ook erg muzikaal.
Dit is zo’n beetje mijn leven in een notendop. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in het echt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”0″ full_height=”0″ row_padding=”no_top_padding” particles=”0″][vc_column][vc_column_text]

Ja, ik wil graag een keer meedoen en geef mij op!

Geen velden gevonden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

error: Content is protected !!