Behandeling tegen spininversie

Door apparaten met een elektromagnetische straling kan er een te grote stralingsbelasting in het lichaam ontstaan. Dit kan uiteenlopende gezondheidsklachten en therapie-resistentie veroorzaken. Met de Spin Inverter is het mogelijk om de opgebouwde stralingsbelasting te ontladen.

 

WAtoom Nucleus, Nucleair, Atoom, Kernat is Spininversie?

Ons lichaam heeft een eigen, natuurlijk EMF (‘Electro Motive Force’ ofwel in het Nederlands: elektromotorische kracht): een systeem in de hersenen dat signalen uitzendt om de functies in ons lichaam aan te sturen. Een natuurkundig gegeven dat bestaan uit atomen waar omheen elektronen draaien (net als de planeten die om de zon draaien.) Daarnaast draaien de elektronen ook nog eens om hun eigen as. In een gezonde situatie doen ze dat rechtsom. Maar de richting die de elektronen op draaien, kunnen beïnvloed worden door externe elektromagnetisch straling; apparaten zoals WIFI routers, mobiele telefoons, laptops, tablets, magnetrons, televisies, babyfoons, wekker radio’s, DECT telefoons, hoogspanningskabels en UMTS zendmasten, verstoringen in het aardmagnetisch veld en zelfs de ‘gewapende’ delen in gewapend beton in woningen en metalen onderdelen in bedden (vooral boxspring). De elektronen in ons lichaam gaan daardoor linksom draaien. Dit noem je spininversie en kan schadelijk zijn voor het lichaam en op de langere termijn gezondheidsklachten veroorzaken. Spininversie kan er ook voor zorgen dat je ’therapieresistent’ wordt, wat betekent dat bijvoorbeeld voedingssupplementen minder werkzaam zijn en dat therapieën die gevolgd worden minder of minder lang resultaat hebben.

Wat zijn de symptomen van spininversie?

Veel mensen ervaren door spininversie chronische vermoeidheid en problemen bij het slapen. Plotselinge allergieën of altijd koude handen en voeten hebben hoort ook bij het rijtje van symptomen. Daarnaast merken mensen dat ze slechter herstellen na inspanning en ziekte en lijken ze ’therapieresistent’ te zijn. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld het slikken van vitamines en mineralen weinig effect lijkt te hebben, of dat het volgen van therapieën maar tijdelijk helpt tegen klachten. Mensen kunnen door spininversie ook elektro-sensitief worden: zeer gevoelig voor elektromagnetische straling wat zich uit in een vreemde ’tintelende’ sensatie in het lichaam.

Wat te doen aan spininversie?

Door middel van de Spin Inverter is het mogelijk om de richting van de elektronen in het lichaam van linksom weer naar rechtsom te laten draaien. Hierdoor is herstel van de lichaamscellen weer beter mogelijk. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je zelf kunt doen aan bescherming tegen straling. Zoals de Wifi ’s nachts uitzetten, niet met een elektrische wekker of je telefoon naast je bed slapen, etc. (Kijk voor meer informatie en tips op www.bureaustralingmeten.nl/behandeling-spininversie/)

In mijn praktijk is het mogelijk om een behandeling te krijgen met de Spin Inverter, voorafgaand aan een BSR behandeling. Kosten: 20,- euro per behandeling van 12 minuten.

error: Content is protected !!